Wandelmarathon Den Helder

Den Helder.
Op
zondag 24 maart wordt er voor de 8e keer een wandelmarathon georganiseerd in het kustgebied van Den Helder.
De start gaat vanuit het verenigingsgebouw van wandelsportvereniging de Jutter, Spoorgracht 5a, 1781 CC Den Helder.

De routes
De wandelingen gaan over het strand, door de duinen en het achterliggende land. De lengte van de drie routes zijn 10,5 km en 21 km en 42 km lang, voor zowel wandelaars zonder stokken als voor nordic walkers.

De Start
De 42 km. start tussen 7:00 uur en 8:00 uur. Deelnemers aan de 21 km. starten tussen 8:00 uur en 10:00 uur. Tussen 8:00 uur en 11:00 uur is het mogelijk van start te gaan voor de 10,5 km. Finish om 17:00 uur.

De Kosten bij voorinschrijving
De kosten bedragen voor de kwartmarathon € 5,00, de halve wandelmarathon € 7,50 en de wandelmarathon € 8,50. Kinderen tot 17 jaar € 1,50. Korting van € 1,= korting voor de leden van de landelijke wandelbonden en wandelkringen. Voor alle deelnemers die de tocht volbrengen, ligt er een medaille klaar. IVV stempel is aanwezig.
Bij na inschrijving (op de dag zelf) wordt er 1 euro extra in rekening gebracht.

De 7 van Noord-Holland
Bij de start van deze wandelmarathon is het mogelijk een apart stempelboekje aan te schaffen voor alle wandelmarathons, "De 7 van Noord-Holland". Bij de finish krijgt de deelnemer een gratis sticker voor dit stempelboekje. Ook zijn er andere gratis stickers te verkrijgen voor de wandelboekjes van de NWB en de KNBLO. Ook deze wandelboekjes zijn bij de organisatie te koop.

De organisator.
De sportwandelschool Hoorn/Westfriesland is bekend van onder meer het organiseren van cursussen en trainingen Nordic Walking en Sportief Wandelen in Noord-Holland. Is ook ism SportSupport medeorganisator van de 2e Wandel4daagse Haarlem (09 - 12 mei 2013) en de Herfstwandel5daagse, die plaatsvindt in de herfstvakantie (15-19 oktober 2013).
De organisatoren zijn van mening, dat er zeker plaats is voor dit jaarlijkse wandelevenement.

Aanmelden (aanklikken) aanmeldformulier. Meld u nu aan!
Wanneer het niet lukt via deze aanmelding kunt u zich ook telefonisch aanmelden 0229-239447 of via de email administratie@sportwandelschool.nl