43e  Wandel Rondje Texel
(voormalig Rondje Texel, 40x georganiseerd door het Gouden Boltje)
14 September 2013
Het rondje Texel (60 km) start op Zaterdag 14 september om 06.30 uur vanaf de Boot en vanuit het wachtlokaal van de TESO. De eerste Boot gaat om 06.30 uur vanuit Den Helder.
De route gaat eerst over het strand langs de Noordzeekant en gaat via de Noordkaap langs en over de dijk aan de waddenkant. De finish is in het Havenrestaurant, boven het wachtlokaal van de Teso. Havenrestaurant Pontweg 3, 1797 SN Den hoorn Texel. Hier is tijd en gelegenheid om wat na te praten en bij te komen van deze monstertocht.

De kosten bedragen 10 euro
Leden van de KNBLO/NWB krijgen 1 euro korting.
Aanmelden aanklikken aanmelden
Dit gaat via de website www.inschrijven.nl
Scroll naar de datum 14 september en volg de inschrijfprocedure. Op deze inschrijfsite vult u de 60 km in.
Wanneer het niet lukt via deze link kunt u zich ook aanmelden via: De telefoon 0229-239447 of via de email administratie@sportwandelschool.nl
Bootovertocht
Namens de Teso (de veerdienst) hierbij de volgende opmerking:
wij willen de deelnemers erop wijzen dat zij, omwille van een vlotte afhandeling van de grote aantallen voetgangers bij de loketten, een e-ticket aanschaffen en laten afwaarderen in de tourniquets.
Koop uw tickets online op
www.teso.nl
Alle gegevens op een rij
Datum:                  14 september Wandelrondje Texel
Organisatie             Stichting Sportwandelschool Hoorn/West-Friesland
Start/Starttijd:        Tussen 6.30 en 7.00 uur vanaf de eerste boot naar Texel en vanuit het Wachtlokaal
                             van de TESO op Texel, Pontweg 1, 1797 SN ‘t Horntje
Bereikbaar:             Trein naar Den Helder. Bus naar TESO-boot
Informatie:             Administratie Sportwandelschool, Van Beijerenstraat 60, 1623 JG Hoorn
Telefoon:                0229-23 94 47
E-mail:                   administratie@sportwandelschool.nl
Website:                 www.wandelrondjetexel.nl  en  www.wandelmarathontexel.nl
                             op www.sportwandelschool.nl staan meer wandelevenementen
Startbureau:           Sluit om 20.30 uur
Inschrijfprijzen:      60 km: € 10,00 Vòòr-inschrijving per internet.
Bijzonderheden:      Routebeschrijving en bepijld parcours; IVV-afstempeling;
                              Honden aangelijnd toegestaan; Ongeschikt voor rolstoelgebruikers.

De Organisator                                                                                                                                                    Dé sportwandelschool Hoorn/Westfriesland is bekend van onder meer het organiseren van cursussen en trainingen Nordic Walking en Sportief Wandelen in Noord-Holland. Is ook medeorganisator van de tweede
Wandel4daagse in Haarlem van donderdag 9 t/m. zondag 12 mei 2013, de Herfstwandel5daagse, die plaats vindt in de herfstvakantie ( van 15-19 oktober 2013) maar ook van diverse andere wandelmarathons en thema wandelingen.

Overnachten op Texel
Hotel Opduin in de koog
Wandelrondje Texel arrangement
2 overnachtingen in een luxe Juniorsuite
2 ochtenden uitgebreid Texels ontbijtbuffet
Op zaterdag een lunchpakket voor onderweg
Gebruik van Zwembad, sauna en Turks stoombad om naderhand lekker te ontspannen.
25% korting op een ontspannende lichaamsmassage in de Beauty & Wellness van Grand Hotel
Opduin
Prijs per persoon per verblijf: € 139,-
Eenpersoonstoeslag: € 60,-
Dit arrangement is te reserveren op basis van beschikbaarheid. U kunt uw reservering telefonisch
plaatsen: 0222-317445 of per e-mail: info@opduin.nl

Vakantiepark De Krim - Texel
Boek het speciale Kampeer arrangement
voor slechts € 15,00 per nacht
Bel 0222-390112 / www.krim.nl

“Actief erop uit” Hostel Stayokay
2x overnachting op vrijdag 13 sept + zaterdag 14 sept. 2013

€ 87,- p.p. op basis van meer persoonskamers ( 4-p )

Toeslag 2-pers. kamers € 18,- per kamer per nacht.

Op basis van volpension (welkomstdrankje, ontbijt, lunchpakket in rugzakje voor onderweg.

Beddengoed is inclusief, handdoeken zijn exclusief.

Boeken bij; www.stayokay.com/texel

Andere links naar overnachtingsplaatsen zijn:
Bungalowparkoverzicht Texel
(http://www.bungalowparkoverzicht.nl/zoek-vakantiepark/nederland/texel)
via deze link heeft u direct toegang tot 8 vakantieparken op Texel.

maar ook kunt u kijken op
www.mooitexel.nl
www.landhuisdebult.nl